Your browser does not support JavaScript!


Добре дошли в уеб сайта на TRANSIT CENTER

Добре дошли в TRANSIT CENTER и ви каним да купите нови и употребявани части за Ford Transit. Ние сме най-големият склад на части, специализирани в автомобили Ford, и по-специално в превозни средства като Ford Transit. TRANSIT CENTER е на пазара от 1996 г. насам, оттогава непрекъснато разширяваме нашата оферта, благодарение на която вече можем да се похвалим с оригинални части от производителя и с най-висококачествени резервни части, които често надвишават оригиналните части.

В асортимента на нашия онлайн магазин ще намерите само 90% от всички части, които в момента имаме на склад. Това се дължи, наред с други неща, на липсата на време за каталогизиране на всички части и тяхното огромно количество. Всеки ден в магазина се появяват нови продукти от склада. Следователно, ако имате проблем с намирането на част за вашия Ford Transit, моля, свържете се с нашата телефонна линия по телефона: magazin@transitcenter.bg, нашите служители със сигурност ще ви помогнат да намерите части и да предоставите информация за неговата наличност.

Всички части, закупени в нашия онлайн магазин, се изпращат от куриерската компания FedEX, UPS или Poczta Polska. Освен това е възможно да вземем част директно от нас в магазин, разположен в Pędzewo по маршрут 80 между Bydgoszcz и Toruń от 8:00 до 17:00 часа.основни идеи на TRANSIT CENTER са: който предлага части както нови, така и използвани за всички модели на Ford Transit от MK2 до MK8. TRANSIT CENTER непрекъснато събира опит в изграждането на рали и състезателни автомобили, които успешно се състезават в RallyCross, Drift и други състезания не само в Полша, но и в цяла Европа. TRANSIT CENTER MotorSport (www.wicikmotorsport.com) стана известна по цял свят главно благодарение на изграждането на първия автомобил за доставка в света за Drift, който беше Ford Transit MK7. Можете да гледате видеоклиповете от шоу драйв в тази кола тук.

Каним ви да се запознаете с офертата на TRANSIT CENTER и да Ви пожелаем успешни покупки и безпроблемно използване на фургони за доставка на Ford.

DemoCars

Shop

Shop