Your browser does not support JavaScript!


Ford Transit Trail - камион за доставка извън пътя

Ford е известен с интересни версии на своите ванове. След като SuperVans бяха създадени като част от промоцията, сега Transity Trail с четири задвижвания е достъпен за общо разпространение. Още на пръв поглед можете да забележите някои разлики от традиционната версия, със задвижване на една ос. В предната част на автомобила има масивна решетка, която е почит към Ford Raptor. Под капака е скрит двигателят 2.0 TDCI, генериращ впечатляващите 185 к.с. Transit Trail е създаден за най-взискателните клиенти, които търсят интересна база за автодом или които се движат ежедневно из трудни, планински условия. Тук са полезни диференциалът с ограничено приплъзване (mLSD) и красивите 16-инчови джанти на офроуд гуми. Към кого е насочена Transit Trail? Струва ли си да плащате повече за офроуд камион за доставка?


Transit Trail полет

Transit Trail - предимства и недостатъци


Интересните удобства, които отличават Transit Trail от традиционната версия, включват:
- голям мултимедиен екран, разположен в централната част на арматурното табло,
- елегантни, кожени седалки (за съжаление с малък диапазон на регулиране),
- камера за задно виждане, която се активира автоматично след превключване на задна предавка,
- комфорт при шофиране до 90 км/ч (по-късно става силен),
- много интересни технологии: система за избягване на сблъсък, асистент на пътеката, разпознаване на пешеходци,
- интелигентна система за окачване, която се настройва спрямо теглото и разположението на предметите в зоната за товарене.


Transit Trail екран

Имахме възможността да тестваме този ван в градски условия, на писта и извън пътя. Трябва да се признае, че обаче работи най-добре в ежедневните дейности – превоз на колети, разтоварване на вещи, шофиране в градски условия и между градовете. 4x4 задвижването за съжаление наложи някои слабости на това превозно средство. На първо място, става много шумно в кабината на водача при движение над 100 км/ч. Друг недостатък е неинтуитивната, къса скоростна кутия, която не прави голяма разлика при дълги пътувания, но може да се измори при шофиране из града.


Знаеш ли това... ?

Другите ни статии в блога