Your browser does not support JavaScript!


Как да купя в TRANSIT CENTER?Стъпка 1 - Намерете продукт

Изберете Ford Transit модел, който търсите в началната страница вляво. Изберете категорията на продукта. Намерете продукт в списъка или използвайте полето ТЪРСЕНЕ – намира се след лявата страна.

Стъпка 2 - Добави в кошницата

След като изберете правилния продукт, кликнете върху бутона: Добави в кошницата. След това можете да продължите да пазарувате или да потвърдите поръчката / направите плащане.

Не забравяйте, че минималната сума на поръчката е 10 евро.Стъпка 3 - Предоставете данни

Ако вече сте избрали всички продукти, които ви интересуват - отидете в кошницата и кликнете върху него ПОРЪЧКА.
Въведете данните си за връзка или влезте в профила си в Transit Center. Ако искате да получите фактура за закупени артикули - проверете опцията "Искам да получа фактура", въведете името на фирмата и данъчния идентификационен номер.
Въведете кода от изображението и поставете отметка в съответните полета, след което кликнете върху него ИЗПРАТИ.Стъпка 4 - Изберете форма доставка
Посочете данните за доставка и изберете начина на доставка. Ако не сте намерили никаква част - пишете за това в коментара. Ще се опитаме да го намерим и да ни уведомите по имейл или по телефона. След това натиснете СЛЕДВАЩИЯ. Цялата информация ще се появи на вашите очи. Проверете го и щракнете върху него ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА.

Стъпкаk 5 - Релаксирайте, поръчката е приета
Ако се появи "Вашата поръчка е приета" - трябва само да изчакате пакета. Ще получите цялата информация за това в пощенската кутия. Ако поръчката Ви бъде направена до 13:00 часа, то ще бъде изпратена в същия ден.

Благодарим ви, че направихте покупки в нашия магазин!

TRANSIT CENTER
magazin@transitcenter.bg