Your browser does not support JavaScript!


FORD TRANIST CUSTOM

custom

През 2013 г. Ford Transit Custom получи престижната награда Ван на годината. Средният вариант на Ford Transit - Custom се нарежда между много по-малките Connect и по-големия Ford Transit. Във вътрешността на новия модел Ford можем да се чувстваме като в Ford Fiesta MK7. Дизайнът на таблото е взет от този модел и е адаптиран към камиона за доставка.

customback Ford Transit Custom е оборудван с много системи за подобряване на безопасността при пътуване по пътя. Клиентите, избрали този модел, похвали неговата управляемост и удобството, което предлага. Ford Transit Custom се предлага в два типа на каросерията: Tourneo - идеален за автомобилни екскурзии из Европа и Custom - средни ванове за доставка, които са особено подходящи за малки и средни компании.

Ако търсите всеки ден автомобил и в същото време управлявате малък бизнес, тогава Ford Transit Custom е идеалният автомобил за вас. Новият дизайн на Ford беше представен с влизането на Ford Fiesta MK7 и беше много топло приет. Благодарение на нарастващия комфорт тези видове автомобили стават все по-популярни. В допълнение, най-новите дизелови двигатели и бензинови двигатели се характеризират с много висока култура на работа, което прави пътуването с такъв автомобил приятно.

customfront

 
Въведете ключовата дума
Разширено търсене
Transit Center in Europe
Bulgaria Social Media