Your browser does not support JavaScript!


Декларация за поверителност на уебсайта www.transitcenter.bg (онлайн магазин)

1. Обща информация
Тази Политика за поверителност определя правилата за обработка и защита на личните данни, предоставени от Потребителите във връзка с използването на уебсайта www.transitcenter.bg и извършване на поръчки.
2. Администраторът на лични данни, съдържащи се в уебсайта, е Transit Center Monika Morzyńska-Wicik със седалище в Pędzewo BD, 87-147 Zławieś Wielka. NIP 5541231848, REGON 091432757.
3. В интерес на сигурността на поверените ни данни, ние разработихме вътрешни процедури и препоръки за предотвратяване на разкриването на данни на неоторизирани лица. Ние контролираме тяхното изпълнение и непрекъснато проверяваме съответствието им със съответните правни актове - Закона за защита на личните данни, Закона за конкуренцията и защитата на потребителите, Закона за предоставяне на услуги по електронен път, както и всички видове изпълнителни актове и общността на ЕС законодателство.
4. Личните данни се обработват въз основа на изразеното от Потребителя съгласие и в случаите, когато законът упълномощава Администратора да обработва лични данни въз основа на закона или с цел изпълнение на договор, сключен между страните.
5. Уебсайтът събира информация за потребителите и техните действия по следните начини:
а) чрез доброволно въведена информация във формуляри, например: информация за доставка
б) чрез събиране на "бисквитки" файлове
в) чрез доброволно предоставяне на потребителски данни чрез телефонен разговор, насочен към извършване на поръчка в онлайн магазина на Транзитен център
г) чрез доброволно предоставяне на клиентски данни при извършване на покупка в стационарен магазин
д) чрез доброволно предоставяне на клиентски данни поради направена поръчка в онлайн магазина на Транзитния център по имейл
е) чрез доброволно влизане в онлайн магазина с помощта на фейсбук акаунт и едновременно предоставяне на основни данни за вход като име, фамилия и имейл адрес
6. Уебсайтът събира информация, предоставена доброволно от потребителя.
7. Предоставените във формуляра данни се обработват за целта, произтичаща от функцията на конкретна форма, напр. за да обработим информацията за контакт или да изпратите колет до куриерска фирма.
8. Личните данни, оставени на уебсайта, няма да бъдат продавани или предоставяни на трети страни в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни.
9. Данните, съдържащи се във формуляра, могат да бъдат преглеждани от физическото лице, което ги е поставило там. Това лице също има право да променя и спира обработката на своите данни по всяко време.
10. Запазваме си правото да променяме политиката за поверителност на уебсайта, която може да бъде повлияна от развитието на интернет технологиите, възможните промени в закона в областта на защитата на личните данни и развитието на нашия уебсайт. Ще ви информираме за всички промени по видим и разбираем начин.
11. Уебсайтът може да съдържа връзки към други уебсайтове. Такива уебсайтове работят независимо от Уебсайта и не се контролират от уебсайта www.transitcenter.bg по никакъв начин. Тези уебсайтове може да имат свои собствени правила и правила за поверителност, които препоръчваме да прочетете.
12. За да защитим оптимално личните данни на потребителите на нашия уебсайт, ние внедрихме вътрешна политика за сигурност на обработката на лични данни, която се спазва от всички служители.
13. Друга информация относно защитата на личните данни и поверителността може да намерите в правилата и разпоредбите на нашия магазин, в раздел §12 Защита на личните данни и поверителност.
В случай на съмнения относно някоя от разпоредбите на тази политика за поверителност, ние сме на разположение - нашите данни могат да бъдат намерени на сайта - КОНТАКТ.
 
Въведете ключовата дума
Разширено търсене