Your browser does not support JavaScript!


Най-популярните марки части за микробуси:

Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
Bosch
Bosch
parts quality
Dayco
LUK
LUK
BSG
Nural
Bosch
Polcar
Silbak
Silbak
Silbak
Onka
parts quality
Качество на частите
Ford Transit
Ford OE
Trateo
Trateo
HMPX
HMPX
DP Group
DP Group
Motorcraft
Motorcraft
BSG
BSG
dayco logo
Dayco
Polcar
Polcar
LUK
LUK
Nural
Nural
Silbak
Silbak
parts quality
Bosch
Onka Otomotiv
Onka
parts quality
Качество на частите

Марки за части за фургони


Ние продаваме само изпитани части за микробуси от надеждни производители. Нашият магазин предлага както оригинални части (Ford OE), така и резервни части. Марките части за фургони, които се предлагат в нашия магазин, са Ford OE, Trateo, HMPX, DP Group, Motorcraft, BSG, Abe, Ayfar, Bosch, Continental, Dayco, Depo, Dolz, Elring, Goetze, Hart, Ibras, Ima, Knecht, LPR, Magneti Marelli, LUK, Mapa, Mars, Nissens, Nural, OES, Onka, Polcar, PSA, Quick Brake, Ruville, Sachs, Silbak, Stanadyne, STP, Timken, TRW и TYC. Някои производители на части са специализирани в създаването на компоненти за микробуси, които вече не се произвеждат. Закупуването на части за такъв автомобил от официален дилър може просто да не е възможно. Ето защо ние сме установили контакти с производители на части от цял свят, за да ви предложим най-добрите продукти на марката за търговски превозни средства на пазара. Заслужава да се отбележи, че производителите на микробуси много често възлагат производството на определени компоненти на подизпълнители. Поради тази причина някои резервни части, като например съединителите на LUK, са абсолютно същите части, които се монтират на лекотоварните автомобили в завода. Интересна алтернатива са и резервните части с първокласно качество, като например Trateo, които предлагат най-високо качество на конкурентна цена.

Производители на части за микробуси

Производителите на части за микробуси са изправени пред голямо логистично и организационно предизвикателство. От една страна, те трябва да гарантират качеството на своите продукти, а от друга - да намалят производствените разходи, за да запазят конкурентоспособността на офертата си. Ето защо много производители на части за микробуси избират да преместят производството си в Азия, където разходите за труд са значително по-ниски. В този случай към цената на продуктите се прибавя съответна сума, за да се отчетат разходите за транспорт и дистрибуция. Ако желаете да закупите продукт от определена марка части за фургони, можете да го направите в нашия онлайн магазин.

Марка и качество на продуктите за автомобилни части

За класифициране на марката на частите за товарни автомобили се използват международни обозначения: OE, OEM, OEQ, AM. Съкращението OE се отнася за оригинални части, които идват директно от производителя на автомобила. Те се отличават с най-високо качество на изработката и отговарят на гаранционните разпоредби за закупуване на леки търговски автомобили. Частите, обозначени с OEM, се отнасят до марките части за ванове, които идват от абсолютно същите производствени линии като оригиналните продукти (напр. TRW). Следващият клас качество е OEQ, т.е. части с качество, близко до това на оригиналните продукти. Тези части се предлагат от търговци на едро и магазини за автомобили. Марките за следпродажбено обслужване се отнасят до група части, които са произведени с използване на различни материали и технологии от оригиналните продукти. Това са просто резервни части с по-ниско качество.

 
Въведете ключовата дума
Разширено търсене
Transit Center in Europe